Pronađi članak:

18. 4. 2010.

Pronadjen prototip iPhona?

Engadget sajt je primio slike telefona za koji se tvrdi da je novi iPhone. Telefon je pronadjen na podu bara u San Hozeu unutar futrole za 3G. Za sada nema vise informacija osim da ima prednju kameru, 80Gb i da ne moze da se bootuje.
















Sta vi mislite, da li je u pitanju prototip ili jos jedna kopija?

UPDATE:

Ispostavilo se da su jucerasnje slike novog iPhona japanska kopija. Jedan citalac je postavio slike ovog telefona koji je dobio od rodjaka iz Japana.



UPDATE 2:

Urednici Engadget sajta tvrde da je ovo legitiman uredjaj. Navode da ima slicnosti sa napravom koja je u januaru kruzila internetom, pred samo objavljivanje iPada:



Ima toliko stvari koje upotpunjuju zakljucak da nije prototip:

Sta trazi prototip u slobodnoj kretnji, s obzirom da znamo kako se cuvaju Apple tajne. I ako postoji prototip, ne testira se na ulici.

Zasto bi se Apple trudio da odstampa XXGB na ledjima uredjaja kada bi samo mogao da ostavi prazno ili da upise broj?

Pod uslovom da je ukraden prototip, zar ne mislite da bi konkurentske kompanije odavno dale citavo bogatstvo onome ko ga je nasao, i tada bi se uredjaj nalazio u istrazivackom centru.

Vec smo videli vise fotografija uredjaja od razlicitih ljudi. Zar ih nije previse s obzirom da je prototip u pitanju?

Ali naravno, spetom neverovatnih okolnosti sve je moguce.

3 коментара:

  1. Naravno da ovo nije prototip. Ruzan je do jaja. Ne bi Stiv dozvolio ovakvu ruznocu.

    ОдговориИзбриши
  2. Tesko se moze reci da kopija ima 80GB,a da je tacno ne moze da se ne sumnja opet jer apple je amerikanac,za neverovati je da prototipovi tako bez kontrole setaju ulicama i ispadaju po barovima. Milijarde su u pitanju da bi ovo moglo da bude istina,ali opet,ko zna i Hitler je hteo Isusov pokrov da ukrade pa mu nije uspelo,zasto neko ne bi maznuo prototip! Ako bi ga neko rastavio i prostudirao kompinente moglo bi da se zakljuci sta je po sredi.

    ОдговориИзбриши
  3. U pravu si. Postoji jos puno stvari koji ne idu u korist da je u pitanju prototip.

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: